«Λατινικά Γ’ Λυκείου, Ανθρωπιστικών Σπουδών/Επαναληπτικές ασκήσεις ρημάτων»«Λατινικά Γ’ Λυκείου, Ανθρωπιστικών Σπουδών/Επαναληπτικές ασκήσεις ρημάτων»

Δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας:Άρης Ιωαννίδης
Έκδοση:Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Έτος Έκδοσης: 2018, Φεβρουάριος

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για το μάθημα των Λατινικών της Γ’ τάξης του Λυκείου.

Τα ρήματα ανέκαθεν αποτελούσαν ένα δύσκολο «κομμάτι» της εξέ­τασης στο μάθημα των Λατινικών. Από τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότερες ασκήσεις (γραμματικές και συντακτικές) σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με αυτά, το θέμα λαμβάνει ακόμη πιο μεγάλες διαστά­σεις. Κρίνουμε, λοιπόν, απαραίτητη την όσο γίνεται καλύτερη και μεθοδικότερη ενασχόληση του μαθητή – τριας με αυτά και για το λόγο αυτό προτείνουμε κάποιες ενδεικτικές ασκήσεις από τα εξε­ταζόμενα κείμενα.

Κατεβάστε το βιβλίο: «Λατινικά Γ’ Λυκείου, Ανθρωπιστικών Σπουδών/Επαναληπτικές ασκήσεις ρημάτων»

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Άρης Ιωαννίδης*
Φιλόλογος

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για τα Λατινικά Λυκείου

• Λατινικά Λυκείου • Διαγωνίσματα Λατινικών

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook

Κατεβάστε δωρεάν 200+ σχολικά βοηθήματα από το schooltime.gr