Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ανοίγει τον κύκλο δημόσιων συνεντεύξεων #PRESSnext_gen στη Ζώγια, στην οδό Αλ. Σβώλου 54, ένα πειραματικό εγχείρημα δημόσιου διαλόγου μεταξύ μιας νέας, εν εξελίξει γενιάς δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων με επιρροή και εκτόπισμα στη δημόσια σφαίρα.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, από τις 19.00 έως τις 20.30, στο καφέ Ζώγια, η Δέσποινα Μάντζιαρη, η Ρόζα Ισμαΐλαϊ, ο Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης, ο Σοφοκλής Γερούλης και η Νατάσα Χολιβάτου, απόφοιτοι, μεταπτυχιακοί φοιτητές και νέοι ερευνητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, θα δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά του Γιάννη Μπουτάρη σε μια σειρά ερωτημάτων με προσανατολισμό στην «επόμενη μέρα» για τη Θεσσαλονίκη και τον ίδιο. Ταυτόχρονα, θα δοκιμαστούν οι ίδιοι  έναντι των προσδοκιών που έχουν οι πολίτες από την Ενημέρωση του μέλλοντος, αλλά και σ’ έναν κρίσιμο δημοσιογραφικό ρόλο: την οργάνωση ενός ουσιώδους και παραγωγικού δημόσιου διαλόγου.

Τον κύκλο #PRESSnext_gen συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοτσιφός.

Θα γίνει  live μετάδοση της εκδήλωσης από τη σελίδα της Ζώγιας στο Facebook: https://www.facebook.com/zogia.kafe/ Στην ίδια σελίδα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας,  θα γίνονται δεκτά και ερωτήματα του κοινού, και όσα επιλεγούν από την ομάδα που κάνει τη συνέντευξη θα μεταφερθούν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

• Ειδήσεις για τη Θεσσαλονίκη • Ροή ειδήσεων

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime

Δημόσια συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη