Η Ζωή Παπαδοπούλου και ο πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ συναντιούνται στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ με αφορμή την έκδοση του πρόσφατου δίσκου της ερμηνεύτριας «να *ρχεται η Άνοιξη», για να παρουσιάσουν μέσα από την προσωπική τους αισθητική ένα πρόγραμμα με αναπάντεχα τραγούδια.

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 21:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη με σπουδές βυζαντινής μουσικής, υπήρξε η ανακάλυψη του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος το 2002 την έφερε στην Αθήνα. Η Χάρις Αλεξίου της άνοιξε την πόρτα της δισκογραφίας κι έγινε παραγωγός του πρώτου της δίσκου «Κρύσταλλα Κόκκινα Φιλιά», χαρίζοντάς της και το ομώνυμο τραγούδι του δεύτερου «Τατουάζ».  Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική της δουλειά, «να *ρχεται η Άνοιξη» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Ο Αχιλλέας Γουάστωρ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες πιανίστες με σπουδές σε Ελλάδα και Γερμανία και καλλιτεχνική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr

Δείτε περισσότερες ειδήσεις στις ενότητες  Πολιτισμός • Μουσική

Βρείτε επιλεγμένα άρθρα και εκπαιδευτικό υλικό στις ομάδες μας

 schooltime – Εκπαιδευτικό υλικό  Φιλολογικές Σελίδες  • Εκπαιδευτικές σελίδες

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime