«Ειδικό Τετράδιο Έκθεσης – Για όλες τις τάξεις του Λυκείου» δωρεάν βοήθημα«Ειδικό Τετράδιο Έκθεσης – Για όλες τις τάξεις του Λυκείου» δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας: Άρης Ιωαννίδης
Έκδοση:Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος
Έτος Έκδοσης: 2017, Δεκέμβριος, σελ. 108

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για την Έκθεση του Λυκείου.

Εισαγωγικό σημείωμα

Το «Ειδικό τετράδιο για την έκθεση» έχει ως κύριο στόχο την αυτοαξιολόγηση του γραπτού πρώτα από τον ίδιο τον μαθητή, πριν ακόμη περάσει στα χέρια του καθηγητή – βαθμολογητή. Πιστεύω πως ο μαθητής οφείλει σε κάθε περίπτωση να γνωρίζει τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα αξιολογηθεί το γραπτό του και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο καλό είναι να προβεί σε μια άτυπη αυτοαξιολόγηση του, ελέγχοντας απλώς με ένα «ναι» ή με ένα «όχι» αν – κατά τη γνώμη του – κατάφερε να ενσωματώσει σε αυτό όσα έπρεπε να ενσωματώσει και αν απέφυγε όσα έπρεπε να αποφύγει. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο θα εξοικειωθεί σταδιακά και με τα κριτήρια  σύμφωνα με τα οποία πρόκειται να βαθμολογηθεί το γραπτό του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης του γραπτού των υποψηφίων.

Κατεβάστε το βιβλίο: «Ειδικό Τετράδιο Έκθεσης – Για όλες τις τάξεις του Λυκείου»

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη.

Διευκρίνιση: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ψηφιακού αρχείου σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο (συμπεριλαμβανομένου του δικτυακού τόπου scribd). 

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Άρης Ιωαννίδης*
Φιλόλογος

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για την Έκφραση – Έκθεση Λυκείου

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook