Την Κυριακή στις 17 του Δεκέμβρη το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετέχει στη δράση του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας “Santa Bike Arta 2017”, σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, με δύο μουσικά σύνολα. Ένα σύνολο που αποτελείται από μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου, θα παρουσιάσει ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα το μεσημέρι της Κυριακής πριν την έναρξη της ποδηλατοβόλτας, στην κεντρική πλατεία της πόλης και στη συνέχεια ένα σύνολο που αποτελείται από μαθητές του Λυκείου, θα συμμετέχει στη συναυλία του μουσικού σχήματος «Κίτρινα ποδήλατα» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας μετά το τέλος της ποδηλατοβόλτας, επίσης στην κεντρική πλατεία.

Με τη δράση αυτή οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας στηρίζουν το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας “Αγία Θεοδώρα” και το Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων δράσεων 2017, το Μουσικό Σχολείο Άρτας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη συναυλία με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Δείτε περισσότερα Εκπαιδευτικά νέα

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime