Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η επιμορφωτική ημερίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το Μεταλυκειακό έτος-τάξη Μαθητείας.

Στην  ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/11/2017 στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που εμπλέκονται στην υλοποίηση του θεσμού της μαθητείας. Σημειώνεται ότι η ημερίδα, που αναμεταδιδόταν ζωντανά μέσω ΔΙΑΥΛΟΥ, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»   με (κωδικός ΟΠΣ 5008057).

Το Πρόγραμμα της ημερίδας, όπως και οι παρουσιάσεις των εισηγητών/-τριών, είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της Μονάδας Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής http://www.iep.edu.gr/el/tee.

• Ειδήσεις για τα ΕΠΑ.Λ. • Εκπαιδευτικά νέα

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime