Πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, ώρα 09:30-19:00, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων το 1ο Διεθνές Συνέδριό του ΑΣΕΠ με θέμα “Επιλογή Ανθρώπινου Δυναμικού στον Δημόσιο Τομέα: Νέες τάσεις & προκλήσεις”.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να παράσχει ένα ανοικτό βήμα για γόνιμο διάλογο, όπου θα συζητηθούν ιδίως το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, οι σύγχρονες εξελίξεις και οι εναλλακτικές προσεγγίσεις για την επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού στο δημόσιο τομέα.

Για το σκοπό αυτό το ΑΣΕΠ έχει προσκαλέσει να συμμετάσχουν στο Συνέδριο μία πλειάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, θεσμούς της Πολιτείας, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα πολιτικά κόμματα και διεθνείς οργανισμούς.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα έχει τις ακόλουθες πέντε βασικές ενότητες:

Ενότητα 1η : “Υφιστάμενο πλαίσιο και προβληματισμοί”

Ενότητα 2η : “Σύγχρονες εξελίξεις”

Ενότητα 3η : “Εναλλακτικές προσεγγίσεις”

Ενότητα 4η : “Με το βλέμμα στο μέλλον”

Ενότητα 5η : “Οι θέσεις των κομμάτων”

Κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Όλγα Γεροβασίλη και ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Ιωάννης Καραβοκύρης.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις στην ενότηταΕργασία

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime