Με σχετική ανακοίνωση, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει τους φοιτητές αναφορικά με την Τελική Δήλωση Θέματος Διπλωματικής Εργασίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/ές,

συμμεριζόμαστε την ανησυχία σας, σχετικά με την καθυστέρηση ορισμού των Επιβλεπόντων Καθηγητών για την Τελική Δήλωση Θέματος Διπλωματικής Εργασίας. Η καθυστέρηση οφείλεται στην καθυστερημένη οριστικοποίηση των πινάκων υποψηφίων ΣΕΠ για τα ακαδημαϊκά έτη 2017-2020. Η διαδικασία αυτή έχει όμως ολοκληρωθεί πλέον και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου 2017 και σταδιακά ανά Πρόγραμμα Σπουδών, θα μπορείτε να πληροφορηθείτε μέσα από την ηλεκτρονική καρτέλα “Δήλωση ΔΕ 2017-2018” στο open.eap.gr, την ανάθεση των επιβλεπόντων Καθηγητών, για να υποβάλετε την Τελική Δήλωση Θέματος Δ.Ε. και να προβείτε στην καταβολή της οικονομικής σας συμμετοχής βάσει των επισυναπτόμενων οδηγιών.

Το τμήμα Μητρώου Φοιτητών και οι Διευθυντές των Προγραμμάτων Σπουδών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην ανάθεση επιβλεπόντων καθηγητών του προγράμματος σας, δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις σπουδές σας, καθώς θα σας δοθεί η ανάλογη παράταση παράδοσης της Διπλωματικής Εργασίας, χωρίς να επηρεαστούν οι ημερομηνίες των παρουσιάσεών σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκπόνηση της διπλωματικής σας.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για την Γ/θμια Εκπαίδευση

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime