Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 η Τασούλα Επτακοίλη εγκαινίασε, στον κατάμεστο χώρο του IANOS CAFE, τις «Συναντήσεις με μουσικούς» της σεζόν 2017-2018 με προσκεκλημένο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η συζήτηση καθήλωσε το κοινό χάρη στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια του γνωστού καλλιτέχνη. Μίλησε με αγάπη για την μητέρα του, τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την γενέτειρά του την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αίσθηση προκάλεσε το flashbackπου έγινε με τη συνοδεία φωτογραφιών αλλά και με ιστορίες που ακούστηκαν από τον ίδιο για πρώτη φορά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπέγραψε δίσκους, φωτογραφήθηκε και τραγούδησε δικές του επιτυχίες αλλά και «Τα τρένα που φύγαν» του Σταύρου Ξαρχάκου και το «Καληνύχτα μη φοβάσαι» του Σταμάτη Κραουνάκη, χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε όλους όσους ήταν κοντά του αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν ζωντανά την εκδήλωση μέσα από το κανάλι του ΙΑΝΟΥ στο youtube αλλά και από το facebook.

Mε την παρουσία τους και τα όμορφα λόγια τους τίμησαν τον καλλιτέχνη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Θανάσης Αλευράς και πολλοί ακόμη καλοί του φίλοι.

 Δείτε επιλεγμένα άρθρα και εκπαιδευτικό υλικό στις ομάδες μας: Εκπαιδευτικές Σελίδες & Φιλολογικές Σελίδες

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime