Ο «Βιβλιοδανός» είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε με μεράκι, αγάπη για τα παιδιά και σεβασμό στον κόσμο του βιβλίου.

Αποτελεί την εύκολη και αξιόπιστη λύση για κάθε διαχειριστή δανειστικής βιβλιοθήκης και δεν απαιτεί οποιουδήποτε είδους χρηματική αμοιβή: συνδρομή, κόστος εγγραφής κ.ά.

Πριν από έναν χρόνο, ο «Βιβλιοδανός» ξεκίνησε με στόχο τόσο την ενθάρρυνση κάθε εκπαιδευτικού στο έργο που έχει αναλάβει, αλλά κι έμμεσα στην προσέλκυση των παιδιών ώστε να γίνουν φίλοι του βιβλίου.

Με την πάροδο του έτους και την ευρεία αποδοχή από την κοινότητα των εκπαιδευτικών κατάφερε να αποκτήσει μεταξύ άλλων 140 σχολεία ως μέλη και την καταγραφή πλέον των 34.000 τίτλων βιβλίων.

Με την ενθάρρυνση και τις υποδείξεις των μελών & με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια εμπλουτίστηκε με δυνατότητες που επιτρέπουν την καταγραφή των μελών κάθε βιβλιοθήκης και την τήρηση ιστορικού δανεισμών.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι προσβάσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bibliodanos.gr.

Προτείνουμε:

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω fb για όλες τις νέες αναρτήσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime

 Δείτε επιλεγμένες δημοσιεύσεις στις ομάδες: 

 © schooltime.gr – Ροή Ειδήσεων Facebook •Twitter •Google+