Συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Υπουργείο Υγείας), του Ινστιτούτου Παστέρ (Παρισίων) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ υπεγράφη σήμερα στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε σχετικά το Υπουργείο Παιδείας.

Τη νέα σύμβαση συνυπέγραψαν, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο  Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας & Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ι. Παστέρ, Φωτεινή Στυλιανοπούλου, ενώ, από γαλλικής πλευράς, ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Παστέρ Παρισίων, Chistian Bréchot. Παρέστησαν στην υπογραφή, επίσης, η Γενική Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας, Πατρίτσια Κυπριανίδου και η Γενική Πρόξενος της Γαλλίας στην Αθήνα, Celine Pendaries. Σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Παστέρ στην Ελλάδα εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας, η οποία υποστηρίζει το έργο που επιτελεί, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο.

Σκοπός του Ε.Ι. Παστέρ είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η υψηλής ποιότητας βιοϊατρική έρευνα.

Προτείνουμε:

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω fb για όλες τις νέες αναρτήσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime

© schooltime.gr – Ροή ειδήσεων Facebook •Twitter •Google+