Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 50 θέσεις υποτροφιών για ξένους υπηκόους (αλλογενείς ή ομογενείς) προς παρακολούθηση κύκλου μαθημάτων και σεμιναρίων “Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού” στην Ελλάδα.

Η υποτροφία έχει ανώτατη υποχρεωτική διάρκεια έως οκτώ (8) μήνες και χορηγείται αποκλειστικά για την παρακολούθηση ειδικού κύκλου μαθημάτων και σεμιναρίων ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού, σε ένα από τα δημόσια Πανεπιστήμια της Ελλάδας, το οποίο ορίζεται από το ΙΚΥ (κατά κύριο λόγο στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Κρήτης).

Οι όροι και οι προϋποθέσεις περιγράφονται στην οικεία προκήρυξη https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/allodapoi-gr/glossa-pol. Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής υποψηφιότητας στο e-mail: foreigners@iky.gr λήγει στις 11/09/2017. Ο φάκελος με όλα τα παραστατικά θα πρέπει να υποβληθεί μέσω των Ελληνικών Διπλωματικών Αρχώνκαι να αποσταλεί ταχυδρομικώς (με σφραγίδα ταχυδρομείου) έως τις 11/09/2017.

Οι υποψήφιοι που, κατά την υποβολή της αίτησής τους, βρίσκονται στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στις Διπλωματικές Αρχές της χώρας τους στην Ελλάδα.

Προτείνουμε:

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω fb για όλες τις νέες αναρτήσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime

© schooltime.gr – Ροή ειδήσεων Facebook •Twitter •Google+