Σταδιακά έως το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017 θα αναρτηθούν σε όλα τα σχολεία, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ (http://results.it.minedu.gov.gr/), οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑ.Λ. που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ακολουθούν ενδεικτικά οι ανακοινώσεις της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας:

Έγγραφο Φ251/105822/Α5/23-6-2017 του Υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΥΠΠΕΘ που αφορά στην ολοκλήρωση της βαθμολόγησης και καταχώρισης της βαθμολογίας και τη διακίνηση των βαθμών και αποκομμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ από τα Βαθμολογικά Κέντρα και τα Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα προς τις Διευθύνσεις Δ.Ε. και τα Λύκεια :
«Την Παρασκευή 30-6-2017 το πρωί ως το μεσημέρι, οι  Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής 30-6-2017 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.»

Έγγραφο Φ.151/107511 /Α5/27-6-2017 του Υπουργείου Παιδείας

Μεταξύ άλλων το ανωτέρω έγγραφο αναφέρει :
«Οι Διευθυντές των ΕΠΑΛ πρέπει, κατόπιν συνεννόησης με τους Διευθυντές των αντίστοιχων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν τα σχολεία, να παραλάβουν τα δέματα με τα αποκόμματα και τις καταστάσεις, προκειμένου την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, οι βαθμολογίες να αναρτηθούν σε όλα τα ΕΠΑΛ περί τη 13.00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.»

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω fb για όλες τις νέες αναρτήσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime

 © schooltime.gr – Πανελλαδικές Facebook •Twitter •Google+