«Ο ΓΕΡΟ ΚΛΟΟΥΝ ΖΑΝΙ/Θεατρικό σε δύο πράξεις»«Ο ΓΕΡΟ ΚΛΟΟΥΝ ΖΑΝΙ/Θεατρικό σε δύο πράξεις»

 Διατίθεται δωρεάν

Συντελεστές – Ταυτότητα Έκδοσης

Συγγραφέας:Πάνου Θανάσης
Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος
Έτος Έκδοσης: 2017, Μάιος
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Πάνου Θανάσης
Σελιδοποίηση: Πάνου Θανάσης – Εκδόσεις schooltime.gr
Εικονογράφηση – Εικαστικά έργα: Πάνου Θανάσης  
Διάθεση: Δωρεάν από την ιστοσελίδα schooltime.gr

Κατεβάστε το βιβλίο: «Ο ΓΕΡΟ ΚΛΟΟΥΝ ΖΑΝΙ/Θεατρικό σε δύο πράξεις»

Άδειες: Με τη σύμφωνη γνώμη του Εκδότη και του Συγγραφέα, το παρόν έργο διατίθεται στο κοινό δωρεάν σε μορφή ψηφιακού βιβλίου (pdf) αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr.

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου – ολική, μερική ή περιληπτική – η διανομή και η παρουσίασή του στο κοινό μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας του Εκδότη και υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Αναφορά των δημιουργών – πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση, όχι παράγωγα έργα.

……………………………………………………………….

Ο Θανάσης Πάνου* σπούδασε Οικονομικές επιστήμες, κοινωνιολογία, εγκληματολογία και στη συνέχεια πραγμα­τοποίησε ειδικές σπουδές εικαστικών τεχνών (εικόνα ήχος-κίνηση-λόγος) με αντικείμενο έρευνας την λειτουργιά της καλλιτεχνικής φόρμας και τη μορφική της αντιστοιχία από το ένα είδος τέχνης στο άλλο, μέσω της βιωματικής παιδεί­ας. Είναι Ιδρυτικό μέλος του αρχείου «οπτικής ποίησης» Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών και συμμετέχει στα δρώ­μενα του Athens Art International Arts Festival και του international Film Poetry Festival (Τhe Institute for Experimental Arts). Έχει εκδώσει δώδεκα βιβλία και δοκίμια, πεζά και ποιήματα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες, περιοδικά, λογοτεχνικές  ανθολογίες και έχουν μεταφραστεί σε οκτώ γλώσσες. Είναι Αρθρογράφος στην ιστοσελίδα schooltime.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook