Διαχειριστείτε το χρόνο σας εποικοδομητικά

Τα εργαστήρια #loveyourselflabs είναι 3ωρα ψυχοεκπαιδευτικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, όπου οι συμμετέχοντες έχουν ως στόχο να αναπτύξουν πλευρές του εαυτού τους, που θα τους βοηθήσουν να έχουν μια ποιοτική καθημερινότητα. Η δομή είναι σεμιναριακού τύπου και περιλαμβάνουν πολλές διαδραστικές ασκήσεις, με στόχο την πρακτική εφαρμογή όσων θα μάθουν σε αυτά. Το εργαστήριο/σεμινάριο #loveyourselflabs «Time Management: Αφήστε πίσω την αναβλητικότητα» απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν πρακτικούς τρόπους διαχείρισης του χρόνου τους:

  • Να διαχειρίζονται εποικοδομητικά το χρόνο τους.
  • Να νικήσουν την αναβλητικότητα που τους κρατάει πίσω.
  • Να μάθουν πώς να γίνουν πιο αποφασιστικοί και να θέτουν νέους στόχους.

Εισηγητής: Πάτροκλος Παπαδάκης, ψυχολόγος.

Πότε & που: Το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 10:00-13:00 στην Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 138 (πρώην Θησέως), απέναντι από την πλατεία Δαβάκη.

Κόστος: Για το τρίωρο εργαστήριο/σεμινάριο 30 ευρώ.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109564594 & 6944972063 ή στο e-mail [email protected]

Ποιος είναι ο Πάτροκλος Παπαδάκης

Γεννήθηκε στη Χίο και σπούδασε Ψυχολογία στο αντίστοιχο τμήμα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Καλλιθέα, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Συνεργάζεται ως ομιλητής με την ELT News, πραγματοποιώντας σεμινάρια ψυχολογίας που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς. Τα τελευταία χρόνια ήταν επόπτης πρακτικής άσκησης των φοιτητών ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου καθώς και εισηγητής στην εκπαίδευση νέων εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συζητήσεις γύρω από θέματα ψυχολογίας θα βρείτε σε πλήθος εκπομπών στην τηλεόραση (“My Life” και “Όλα για την Υγεία μου” στο MEGA, “Υγεία Πάνω Απ’όλα” στον ΑΝΤ1, “Αυτοψία στον Alpha” κ.ά.) και στο ραδιόφωνο (Αθήνα 984, Βήμα FM κ.ά.).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων (Shape, Madame Figaro, Miss Bloom) και άρθρα του θα βρείτε επίσης σε περιοδικά όπως The Body, ΓΥΝΑΙΚΑ, Glam κ.ά. Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος και συνεργάτης της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου στο site Όμορφα Μυστικά.

© schooltime.gr

«Time Management: Αφήστε πίσω την αναβλητικότητα»