Η δράση του ΥΠΠΟA σχετικά με την παραχώρηση αιθουσών του Μεγάρου Μουσικής σε ομάδες νέων καλλιτεχνών που αναζητούν στέγη για να προετοιμάσουν τη δουλεία τους  ξεκίνησε από τις 10 Απριλίου  και η συμμετοχή ήταν επιτυχής.  Ήδη έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα 25 σχήματα και καλλιτέχνες που η παρουσία τους προσφέρει  νέα πνοή και νόημα στο Μέγαρο Μουσικής.

Πληροφοριακά συμμετέχουν στις επιμέρους κατηγορίες:

Ομάδες Μουσικής :  Chorus Novu Χορωδία, Playground Theory, Chorpus Orchestra και  Μιχάλης Καλκάνης.

Ομάδες Θεάτρου : Σοφία Ζήση, New Production, Ομάδα Παράβασις, Μάνος Παπαδάς Ro. Cooperativa, Άννα Μιχελή, Εν Χρω, Salto Mortale, Μαρία Μαλλούχου, Tatou Dede, Makina Group, Γιώργος Καλογερόπουλος, Αγγελοπετριά (Αρκάδια Ψάλτη) και Hop Signor Puppet Theatre.

Ομάδες Χορού: Exis Dance Company, SYNC, Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Reframing (Σιώρας-Δεληγιάννης Γιώργος), Ομάδα 1,1,1, Αρτεμις Λαμπίρη, Ιωάννα Αντώναρου-Νατάσα Σαραντοπούλου και Σοφία Κονδυλιά.

Στα σχήματα που επιθυμούν να υποβάλουν το αίτημα τους για πρόβες στο Μέγαρο για την περίοδο Ιουνίου και Ιούλιο, δίνεται μία μικρή χρονική παράταση μίας εβδομάδας. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 7η  Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα το οποίο είναι αναρτημένο  στην ιστοσελίδα http://new.culture.gr/el/information/SitePages/view.aspx?nID=1817​  Στη συνέχεια να  αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected]

Διευκρινίσεις στους τηλεφωνικούς αριθμούς:  2108201737 (Ευανθία Αγγελάκη) και 2131322627 (Βαγγέλης Παπαδάκης).

© schooltime.gr