«Το περιβόλι του ουρανού»«Το περιβόλι του ουρανού»

Δωρεάν e-book

Συγγραφέας: Απόστολος Καλαμογιώργος
Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος
Φιλολογική επιμέλεια: Άρης Ιωαννίδης
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Εκδόσεις schooltime.gr
Έτος Έκδοσης: 2017, Απρίλιος, σελ.: 34

«Το περιβόλι του ουρανού» ήταν μία μπουάτ στην Πλάκα της Αθήνας στη δεκαετία του ‘70. Σήμερα είναι ρεμπετάδικο, στην ίδια θέση απέναντι από την Πύλη του Ανδριανού. Αυτό το κέντρο διασκέδασης ήταν η αφορμή της συγγραφής αυτής της αληθινής ιστορίας, με πραγματικά γεγονότα και αληθινούς ήρωες.

Επειδή στη  ζωή πολύ συχνά αναπολούνται μνήμες που έχουν χαράξει σαν κοφτερό ξυράφι τη διαδρομή της, θέλησα μέσα από αυτή την ιστορία να μεταφέρω τις στιγμές και τις σκηνές που έζησε εκείνη την περίοδο  ένας νεαρός φοιτητής Ωδείου. Όχι φυσικά στο συγκεκριμένο μαγαζί,  το οποίο τελικά  δεν είχε την τύχη να το επισκεφτεί – ούτε καν σαν θαμώνας –  αλλά την αγωνία, το άγχος και την προσμονή της μεγάλης ευκαιρίας. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, αν αυτή η μεγάλη ευκαιρία θα ‘βγαινε σε καλό η σε κακό ή τι θα ‘ταν αν ακολουθούσε άλλο δρόμο στη ζωή του.

Κατεβάστε το βιβλίο: «Το περιβόλι του ουρανού»

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook