Το Σάββατο 11.3.2017 δύο νέα εργαστήρια της ενότητας #loveyourselflabs που αφορούν στην εργασιακή εικόνα, το σύνδρομο burn out και την πετυχημένη επαγγελματική συνέντευξη θα διεξαχθούν στην Καλλιθέα υπό την εποπτεία του ψυχολόγου Πάτροκλου Παπαδάκη.

Τι είναι τα εργαστήρια #loveyourselflabs;

Τα εργαστήρια #loveyourselflabs είναι 3ωρα ψυχοεκπαιδευτικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, όπου οι συμμετέχοντες έχουν ως στόχο να αναπτύξουν πλευρές του εαυτού τους, που θα τους βοηθήσουν να έχουν μια ποιοτική καθημερινότητα. Η δομή είναι σεμιναριακού τύπου και περιλαμβάνουν πολλές διαδραστικές ασκήσεις με στόχο την πρακτική εφαρμογή όσων θα μάθουν σε αυτά.

1ο εργαστήρι #loveyourselflabs: «Αλλάξτε τον εργασιακό σας εαυτό»

Το εργαστήριο/σεμινάριο #loveyourselflabs «Αλλάξτε τον εργασιακό σας εαυτό» απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν πρακτικούς τρόπους να βελτιώσουν την επαγγελματική τους εικόνα:

  • Να αποκτήσουν χαρά και αυτοπεποίθηση στη δουλειά τους.
  • Να διαχειρστούν το εργασιακό στρες και το burn out.
  • Να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις συγκρούσεις και το bullying στην εργασία.

Εισηγητής: Πάτροκλος Παπαδάκης, ψυχολόγος.

 

2ο εργαστήρι #loveyourselflabs: «Συνέντευξη για δουλειά: τα βασικά βήματα για την επιτυχία»

Το εργαστήριο/σεμινάριο #loveyourselflabs «Συνέντευξη για δουλειά: τα βασικά βήματα για την επιτυχία» απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενδυναμώσουν την παρουσία τους σε μία επαγγελματική συνέντευξη:

  • Να μάθουν πώς να συντάξουν και να βελτιώσουν το βιογραφικό τους.
  • Να διαχειριστούν το άγχος πριν και μετά τη συνέντευξη.
  • Να οπλιστούν με αυτοπεποίθηση και να παρουσιάσουν την καλύτερη επαγγελματική εκδοχή τους.
  • Να μάθουν τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: χειραψία, στάση του σώματος κ.ά.

Εισηγητής: Νότης Παρασκευόπουλος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, με εμπειρία στη διαχείριση προσωπικού.

Πότε & που: Το Σάββατο 11/3/2017 και ώρες 10:00-13:00 & 14:00-17:00 στην Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 138 (πρώην Θησέως), απέναντι από την πλατεία Δαβάκη.

Κόστος: Για κάθε τρίωρο εργαστήριο/σεμινάριο 30 ευρώ, ενώ θα υπάρξει έκπτωση 20% σε όσουν επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109564594 & 6944972063 ή στο e-mail contact@psychologos-papadakis.gr

Ποιος είναι ο Πάτροκλος Παπαδάκης

Γεννήθηκε στη Χίο και σπούδασε Ψυχολογία στο αντίστοιχο τμήμα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Καλλιθέα, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Συνεργάζεται ως ομιλητής με την ELT News, πραγματοποιώντας σεμινάρια ψυχολογίας που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς. Τα τελευταία χρόνια ήταν επόπτης πρακτικής άσκησης των φοιτητών ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου καθώς και εισηγητής στην εκπαίδευση νέων εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συζητήσεις γύρω από θέματα ψυχολογίας θα βρείτε σε πλήθος εκπομπών στην τηλεόραση (“My Life” και “Όλα για την Υγεία μου” στο MEGA, “Υγεία Πάνω Απ’όλα” στον ΑΝΤ1, “Αυτοψία στον Alpha” κ.ά.) και στο ραδιόφωνο (Αθήνα 984, Βήμα FM κ.ά.).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων (Shape, Madame Figaro, Miss Bloom) και άρθρα του θα βρείτε επίσης σε περιοδικά όπως The Body, ΓΥΝΑΙΚΑ, Glam κ.ά. Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος και συνεργάτης της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου στο site Όμορφα Μυστικά.

Ποιος είναι ο Νότης Παρασκευόπουλος

Ο Νότης Παρασκευόπουλος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έχει παίξει και σκηνοθετήσει πλήθος θεατρικών έργων και εκτός θεάτρου έχει αναπτύξει και πραγματοποιεί ένα πρόγραμμα υποστήριξης ευπαθών ομάδων.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον χώρο της αεροπορίας και σε μεγάλες εταιρείες του ιατρικού και φαρμακευτικού κλάδου. Η εμπειρία του στους χώρους αυτούς έρχεται να συνδυαστεί με την παρούσα ιδιότητά του στο χώρο του θεάτρου. Στο παρόν εργαστήριο/σεμινάριο, μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν με πρακτικό τρόπο να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να μάθουν τα βήματα για να πετύχουν σε μια συνέντευξη για δουλειά.

© schooltime.gr