«Χωμάτινα Παιχνίδια/Ιστορίες & Δοκίμια» του Θανάση Πάνου, Εκδόσεις schooltime.gr«Χωμάτινα Παιχνίδια/Ιστορίες & Δοκίμια» του Θανάση Πάνου, Εκδόσεις schooltime.gr – Διατίθεται δωρεάν

Το βιβλίο «χωμάτινα παιχνίδια» περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος, ιστορίες-πεζά του Θανάση Πάνου (από τα βιβλία «Αξίες & Απαξίες» και «Ζώα άγρια & οικόσιτα») και στο δεύτερο μέρος εκθέτονται άρθρα και δοκίμια από την ιστοσελίδα schooltime.gr, στην οποία είναι τακτικός αρθρογράφος.

«Με το Κarraru σκαρώνω απαγωγές για όμορφες βοσκοπούλες όπως σκαρώνουν απαγωγές των εποχών όλοι οι ιππότες. Υπέρμετρες είναι οι πορείες μας, σε σύννεφα του πάθους και της ηδονής και η καρδιά μου ιπτάμενη, μυστήριο των ανασασμών, υαλουργού καρδιά που εμφυσείται σε άθραυστο ποτήρι.

Με το Κarraru ίπταμαι παρέα σε άλλες εποχές, με μια καπνοσακούλα πονηρή και μεγαλόψυχους προγόνους υμνώντας χαμογελαστά το μέγα Αριστοφάνη.»

(Υπέρμετρες πτήσεις)

Κατεβάστε το βιβλίο: «Χωμάτινα Παιχνίδια/Ιστορίες & Δοκίμια»

Συντελεστές – Ταυτότητα Έκδοσης

Τίτλος: «Χωμάτινα Παιχνίδια/Ιστορίες & Δοκίμια»
ISBN: 978-618-5260-00-2
Οκτώβριος 2016, σελ.: 104

Συγγραφέας: Πάνου Θανάσης
Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Πάνου Θανάσης
Σελιδοποίηση: Πάνου Θανάσης – Εκδόσεις schooltime.gr
Εικονογράφηση – Εικαστικά έργα: Πάνου Θανάσης, από το Λεύκωμα: “Surreal Xylokastro”  
Διάθεση: Δωρεάν από την ιστοσελίδα schooltime.gr

Άδειες: Με τη σύμφωνη γνώμη του Εκδότη και του Συγγραφέα, το παρόν έργο διατίθεται στο κοινό δωρεάν σε μορφή ψηφιακού βιβλίου (pdf) αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr.

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου – ολική, μερική ή περιληπτική – η διανομή και η παρουσίασή του στο κοινό μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας του Εκδότη και υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Αναφορά των δημιουργών – πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση, όχι παράγωγα έργα.

___________________________________

Θανάσης ΠάνουΟ Θανάσης Πάνου* σπούδασε Οικονομικές επιστήμες, κοινωνιολογία, εγκληματολογία και στη συνέχεια πραγμα­τοποίησε ειδικές σπουδές εικαστικών τεχνών (εικόνα ήχος-κίνηση-λόγος) με αντικείμενο έρευνας την λειτουργιά της καλλιτεχνικής φόρμας και τη μορφική της αντιστοιχία από το ένα είδος τέχνης στο άλλο, μέσω της βιωματικής παιδεί­ας. Είναι Ιδρυτικό μέλος του αρχείου «οπτικής ποίησης» Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών και συμμετέχει στα δρώ­μενα του Athens Art International Arts Festival και του international Film Poetry Festival (Τhe Institute for Experimental Arts). Έχει εκδώσει δώδεκα βιβλία και δοκίμια, πεζά και ποιήματα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες, περιοδικά, λογοτεχνικές  ανθολογίες και έχουν μεταφραστεί σε οκτώ γλώσσες. Είναι Αρθρογράφος στην ιστοσελίδα schooltime.gr.

© schooltime.gr