Συναυλία των ONIRAMA στο Λονδίνο με guests Πάνο Μουζουράκη, Stereo Mike και “Sma Rag Da”

Λίγες μόνο μέρες έχουν μείνει για το World Party που θα ζήσει το Λονδίνο στους ρυθμούς των ONIRAMA, που βρίσκονται σε εντατικές πρόβες, θέλοντας να μεταδώσουν τη μοναδική τους ενέργεια στο κοινό που θα τους παρακολουθήσει.

Το ήδη πετυχημένο τους τραγούδι «World party (The Yolo song)» θα ακουστεί και θα σημάνει την έναρξη του party σε έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου, στο  O2Forum Kentish Town, την Τρίτη 10 Μαΐου.

Εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση μιας live εμφάνισης στην Αγγλία του πιο δημοφιλούς και δυναμικού Ελληνικού μουσικού γκρουπ ήταν ιδιαίτερα έντονο. Οι live εμφανίσεις τους, οι πλατινένιοι δίσκοι και οι συνεχείς διακρίσεις και βραβεία τους σε Ελλάδα και Κύπρο στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το βραβείο καλύτερου γκρουπ για το 2015 στα MAD AWARDS CYPRUS, επιβεβαιώνουν μερικά από τα χαρακτηριστικά που τους προσδίδει έρευνα της έγκριτης εταιρείας ερευνών FOCUS BARI, όπως:

Αυθεντικότητα – Δημιουργικότητα – Αλληλεπίδραση – Θετική Ενέργεια κ.ά.

World PartyΌλα τα παραπάνω ενισχύονται και από το θετικό προφίλ του αρχηγού των ONIRAMA, Θοδωρή Μαραντίνη, κριτή πλέον του Ελληνικού X FACTOR, που από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό και εκτιμήθηκε για τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, τη χαρακτηριστική φωνή του, και την απεριόριστη σε ενέργεια σκηνική του παρουσία. 

Μαζί με τους ONIRAMA επί σκηνής θα εμφανιστούν ως guests ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης και ο δυναμικός Stereo Mike, ενώ το πάρτυ θα ανοίξει μια νέα καλλιτέχνης, η “Sma Rag Da”, που ήδη στα 18 της χρόνια έχει κυκλοφορήσει το πρώτο της αγγλόφωνο άλμπουμ με τίτλο “Queen of the Surreal”.

Με την υπόσχεση για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο παρακάτω link: 

http://o2forumkentishtown.co.uk/listings/upcoming-events/22182/onirama/

Η συναυλία οργανώνεται από την εταιρεία παραγωγής ATTICA ENTERTAINMENT, που φροντίζει να απευθύνεται στους Έλληνες όλου του κόσμου, προσφέροντας αξιόλογα προγράμματα και παραστάσεις που έχουν μυρωδιά Ελλάδας.

◊ schooltime.gr  Ροή Ειδήσεων