Ανοιξιάτικη Συλλογή Unicef 2016 - Κάρτες, Λαμπάδες & Δώρα γεμάτα Ζωή

Ανοιξιάτικη Συλλογή Unicef 2016 – Κάρτες, Λαμπάδες & Δώρα γεμάτα Ζωή

Με μια νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2016» καρτών λαμπάδων και δώρων η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες, λαμπάδες και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους: διακοσμητικά γυάλινα και κεραμικά αυγά σε 8 νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, πασχαλινά κεριά σε διαφορά σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν τον ανοιξιάτικο φυλλάδιό μας. 

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια για βάφτιση ή γάμο. Υπάρχουν ακόμα και δύο  χαριτωμένες συλλογές με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλουν οι φίλοι της UNICEF  τις ευχές  τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 21 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο που βιώνουν τις συνέπειες των κρίσεων.

Η UNICEF με την πολύχρονη εμπειρία της αλλά και την πολύτιμη τεχνογνωσία της σε θέματα χειρισμού μεγάλων κρίσεων, παρέχει βοήθεια προς την πολιτεία για την προστασία των ασυνόδευτων παιδιών, την επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και καταγραφής, την ισχυροποίηση των δομών φιλοξενίας. Σε συνεργασία με την πολιτεία ενισχύει το σύστημα παιδικής προστασίας της χώρας μας με την υποστήριξη ειδικών στα θέματα αυτά, που θα ωφελήσουν όχι μόνο τα προσφυγόπουλα, αλλά όλα τα παιδιά στην Ελλάδα. Επίσης, θα συμβάλει στην επιμόρφωση του προσωπικού πρώτης γραμμής.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες  να τα προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη               ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου

και στα Περίπτερα UNICEF:

  • Πλατεία Κοραή – (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα
  • Golden Hall– Μαρούσι
  • ΙΚΕΑ- Κηφισού και Αεροδρομίου
  • ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – 4ήμερο Πασχαλινό BAZAAR

( από 22 έως και 25 Απριλίου 2016 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ) 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

  • 801 500 12345 όλο το 24ωρο
  • fax: 210 72 52 555

◊ schooltime.gr 
Τμήμα ειδήσεων – Ροή θεμάτων