Αντίστροφη μέτρηση για τον 5ο Ημιμαραθώνιο της ΑθήναςΑντίστροφη μέτρηση για τον 5ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, θα διεξαχθεί ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

Περισσότεροι από 18.000 δρομείς, αθλητές έλληνες και ξένοι, αλλά και χιλιάδες πολίτες θα μετάσχουν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 9.00 το πρωί μπροστά από το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, επί της Λεωφόρου Αμαλίας με κατεύθυνση την οδό Πανεπιστημίου.

Είκοσι λεπτά αργότερα στις 9.20 θα δοθεί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND επίσης από την Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη), επί της οδού Αμαλίας.

Στις 11.45 θα γίνει η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Οδού Ερμού, με κατεύθυνση προς την Οδό Φιλελλήνων.

Και τέλος η εκκίνηση του Αγώνα 1000μ ΑΜΕΑ & Special Olympics δίνεται στις 9.50 από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο  Βασ. Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο  Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη).

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Online Εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο 2016. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα αλλά δεν έχετε προχωρήσει εγκαίρως με την εγγραφή σας υπάρχει δυνατότητα εκπρόθεσμης εγγραφής στα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109331113.

BLOGS:Newsroom, Αρθρογραφία, Κοινωνία, Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Πανελλαδικές