ΕΚΠΑ: Ημερίδα με θέμα "Διεπιστημονικότητα, Επιμόρφωση και Αγορά Εργασίας"ΕΚΠΑ: Ημερίδα με θέμα “Διεπιστημονικότητα, Επιμόρφωση και Αγορά Εργασίας”

To Ε-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το In Deep Analysis διοργανώνουν την ημερίδα «Διεπιστημονικότητα, Επιμόρφωση & Αγορά Εργασίας», την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης, στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), από τις 12:00μ. έως τις 14:30μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέσω της σελίδας:

https://elearn.elke.uoa.gr/apply-hmerida-diep.php

Στόχος της ημερίδας είναι να καταδείξει την αποφασιστικής σημασίας διασύνδεση της επιστημονικής επιμόρφωσης με την ανάπτυξη των ευκαιριών στην αγορά εργασίας.

diepistimonikotita epimorfosi imerida ekpaΘα παρουσιαστούν οι συνθήκες που διαμορφώνονται στον τομέα της απασχόλησης, όπως αυτές επηρεάζονται από τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, και θα αναδειχθεί ο καθοριστικός ρόλος της διεπιστημονικότητας στη διεύρυνση των επαγγελματικών προοπτικών.

Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι βασικών κλάδων του E-Learning του ΕΚΠΑ θα παρουσιάσουν τους κλάδους απασχόλησης οι οποίοι εμφανίζουν προοπτικές ανάπτυξης υπό τις τρέχουσες συνθήκες της ελληνικής οικονομίας. Επιπλέον, μέσα από τα συμπεράσματα μελέτης για την αναγέννηση της ελληνικής αγοράς εργασίας θα αναδειχθούν οι προοπτικές της ζήτησης για επαγγέλματα στην ελληνική αγορά εργασίας και για την απασχόληση ανά κλάδο δραστηριότητας της ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα διαγωνισμού με θέμα τη Διεπιστημονικότητα, που προκήρυξε πρόσφατα το E-Learning του ΕΚΠΑ μεταξύ των εκπαιδευομένων του, και θα βραβευθούν οι δύο καλύτερες εργασίες.

BLOGS: Newsroom, Αρθρογραφία, Κοινωνία, Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Πανελλαδικές