Στο Δημ. Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» δώρισε τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του ο Αντώνης ΚανάκηςΣτο Δημ. Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» δώρισε τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του ο Αντώνης Κανάκης

Στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» δώρισε τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του, «Μπαμπά…μια κανονική ημέρα», ο Αντώνης Κανάκης. Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις IANOS λίγο καιρό μετά το θάνατο του πατέρα του δημοφιλούς παρουσιαστή, τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού παραγωγού.

Το Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αντώνη Δούμα – Κανάκη, με αφορμή τη δωρεά στην οποία προχώρησε προς το ίδρυμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο της ανακοίνωσης, ο κ. Κανάκης, μέσα από μια δύσκολη προσωπική στιγμή έδειξε έμπρακτα την ευαισθησία του έναντι ενός τόσο ιδιαίτερου χώρου, στηρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται από τη μεριά του ιδρύματος, προκειμένου να προσφερθεί αγάπη και φροντίδα στα παιδιά που την στερούνται και την έχουν ανάγκη.

BLOGS: Newsroom, Αρθρογραφία, Κοινωνία, Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Πανελλαδικές