Το μυθιστόρημα του Φ. Πλιάτσικα «Το Όνομα» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ασπροπύργου Το μυθιστόρημα του Φ. Πλιάτσικα «Το Όνομα» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ασπροπύργου

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η λέσχη ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ασπροπύργου μάς προσκαλούν στην παρουσίαση  του μυθιστορήματος του Φίλιππου Πλιάτσικα Το Όνομα την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα συνομιλήσει  με το κοινό και θα υπογράψει  αντίτυπα του βιβλίου του.

Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου
Αλέκου Παναγούλη 13
Ασπρόπυργος , 210–55.77.191

…………………………………………………….

O Φίλιππος Πλιάτσικας γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου άρχισε να ασχολείται με τη μουσική το 1987. H πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1989. Είναι ιδρυτικό μέλος ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα, των Πυξ Λαξ, που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό μέσα από πολυάριθμα τραγούδια: «Μοναξιά μου όλα», «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Δε θα δακρύσω πια για σενα», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο» και άλλα.

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2004, ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνέχισε το μουσικό του ταξίδι, με την επιτυχία και την αποδοχή του κόσμου να τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα. «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Πού να πάμε», «Πόλη χιόνι», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» είναι μερικά από τα τραγούδια που σηματοδότησαν την προσωπική του πορεία.

Όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του περιπλάνησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με κορωνίδα την παράσταση «The other side of Greece», είχε τη χαρά να συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως τη Nina Hagen, τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, τον Gor­don Gano, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Eric Burdon, τον Γιώργο Χωραφά και τον Sting.