Τελευταία, εορταστική παράταση για το Εβίβα!Τελευταία, εορταστική παράταση για το «Εβίβα»!

Τελευταία παράταση για την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Εβίβα!», που παρουσιάζεται έως και τις 16 Ιανουαρίου 2016 στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ. Επίκαιρη αλλά και διαχρονική  ξεχώρισε για την πρωτοτυπία του κειμένου, τις ερμηνείες και την ευρηματικότητα της.

Έτσι,για λίγες ακόμα παραστάσεις, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 9.00μμ, «Εβίβα!» θα εύχονται στους θεατές η Χριστίνα Λυκοτσέτα και η Βασιλική Σαραντοπούλου τραγουδώντας “ακόμα ένα ποτηράκι…” και σηκώνοντας τα ποτήρια τους σε μια γιορτινή πρόποση ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες.

Η Ελλάδα του σήμερα και η Ελλάδα της Κατοχής συναντιούνται μέσα από τις ιστορίες της ζωής δύο νέων γυναικών με αφορμή ένα παλιό λεύκωμα. Οι δύο νεαρές συνταξιδιώτισσες μοιράζονται μαζί μας τις νεανικές τρέλες, τα όνειρα, τις δυσκολίες αλλά και τις ελπίδες της εποχής που έζησε η κάθε μία, τις μύχιες σκέψεις, τις αγωνίες, τα κρυφά τους «θέλω», μα πάνω απ’ όλα το κοινό πείσμα και τη δίψα για ζωή.

Δύο παράλληλα ταξίδια ζωής με πολύ γρήγορους ρυθμούς, συγκίνηση και χιούμορ. Μια παράσταση για την αισιοδοξία, τη δύναμη και τη λαχτάρα για ζωή, όπου η Βέμπο συναντάει την Αρλέτα και την Gloria Gaynor και το λικέρ τσέρι, το μοχίτο. Η παρέα και το «εβίβα μας» είναι πάντα εκεί, αντίδοτο στην απελπισία.

«Εβίβα!» σας ευχόμαστε και όλα μπορούν να αλλάξουν, όσο είμαστε μαζί!

ιδέα – σύλληψη: Μπούρδα Γεωργία – Μελίνα Σκούφου

σκηνοθεσία – δραματουργία: ΜελίναΣκούφου

κείμενο του θιάσου σε επιμέλεια: Μελίνας Σκούφου

σκηνογραφικά αντικείμενα – κοστούμια – κούκλες: Γεωργία Μπούρδα

μουσική: Αντρέας Σκούφος

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00

έως και τις 16 Ιανουαρίου 2016

(εκτός της 25ης Δεκεμβρίου & της 1η Ιανουαρίου)

Εισιτήρια 10€, 8€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»

Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988

καθημερινά εκτός Δευτέρας 10.00–14.00 & 18.00–22.00

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως