Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Φ. Πλιάτσικα «Το Όνομα» και του νέου δίσκου «Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος»Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Φ. Πλιάτσικα «Το Όνομα» και του νέου δίσκου «Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος»

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, η MINOS EMI και τα Public μας προσκαλούν να συναντήσουμε τον Φίλιππο Πλιάτσικα την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9 μ.μ. στην παρουσίαση του μυθιστορήματος Το Όνομα και του νέου δίσκου Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος.

Θα μιλήσουν η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και ο Ξενοφών Ραράκος. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Βασίλης Κουκαλάνι.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι μουσικοί του  θα παίξουν τραγούδια από τον νέο δίσκο, αλλά και παλαιότερα αγαπημένα κομμάτια.

INFO

Public Cafe
Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος
Αθήνα

…………………………………………………….

O Φίλιππος Πλιάτσικας γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου άρχισε να ασχολείται με τη μουσική το 1987. H πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1989. Είναι ιδρυτικό μέλος ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα, των Πυξ Λαξ, που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό μέσα από πολυάριθμα τραγούδια: «Μοναξιά μου όλα», «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Δε θα δακρύσω πια για σενα», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο» και άλλα.

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2004, ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνέχισε το μουσικό του ταξίδι, με την επιτυχία και την αποδοχή του κόσμου να τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα. «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Πού να πάμε», «Πόλη χιόνι», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» είναι μερικά από τα τραγούδια που σηματοδότησαν την προσωπική του πορεία.

Όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του περιπλάνησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με κορωνίδα την παράσταση «The other side of Greece», είχε τη χαρά να συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως τη Nina Hagen, τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, τον Gor­don Gano, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Eric Burdon, τον Γιώργο Χωραφά και τον Sting.