Ομάδα διαχείρισης άγχουςΟμάδα διαχείρισης άγχους

Έχεις σε καθημερινή βάση υπερβολικό άγχος σε σημείο που σου στερεί τη χαρά της ζωής; Δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς το άγχος σου και τι να κάνεις για να απαλλαγείς από αυτό; Αναρωτιέσαι από πού μπορεί να πηγάζει τόσο άγχος και τι το ενεργοποιεί; Έχεις αρχίσει να φοβάσαι πως θα εμφανίσεις σωματικά συμπτώματα από το υπέρμετρο στρες που βιώνεις συχνά;

Δεν είσαι ο μόνος που βιώνεις τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο περισσότερος κόσμος αντιμετωπίζει αυξημένες δυσκολίες στην καθημερινότητά του λόγω του έντονου στρες και όσο περνά ο καιρός και λόγω των δύσκολων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών, ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει το ποσοστό των ανθρώπων που εμφανίζει ψυχοσωματικά συμπτώματα που οφείλονται καθαρά και μόνο στο δυσλειτουργικό άγχος και σπεύδει διαρκώς στους γιατρούς γιατί θεωρεί πως πάσχει από κάτι παθολογικό.

Εάν λοιπόν ταλαιπωρείσαι και εσύ από το άγχος και θέλεις να μάθεις τεχνικές για να το αντιμετωπίσεις υπάρχει λύση.

Από το Νομέμβριο του 2015 ξεκινά στο γραφείο της ψυχολόγου Μαρίνας Κόντζηλα* που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, ολιγομελής ομάδα διαχείρισης άγχους σε πολύ προσιτή τιμή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα 210-6005441 και 6970084190.

*Η ψυχολόγος Μαρίνα Κόντζηλα είναι αρθρογράφος της ιστοσελίδας schooltime.gr