Διένειμαν δωρεάν σχολική ύλη σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών της ΘεσσαλονίκηςΔιένειμαν δωρεάν σχολική ύλη σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών της Θεσσαλονίκης

Του Γιώργου Σκάθαρου

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού Ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Μέριμνα», την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου Μαλλιάρης-Παιδεία (Δημ. Γούναρη 39, στην Καμάρα). 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία προσέφερε σε δεκάδες παιδιά πολύτεκνων οικογενειών δωρεάν τσάντες, κασετίνες και άλλα σχολικά είδη και βιβλία.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα «πρωτάκια» πολύτεκνων οικογενειών-μελών του Συλλόγου «Μέριμνα» και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία για τις πολύτεκνες οικογένειες ως μια ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι τους, καθώς, παρά τις δυσκολίες που διανύει ο τόπος μας, συμβάλλουν τα μέγιστα δημογραφικά, οικονομικά, αλλά και σε πολλά άλλα επίπεδα προς όφελος της χώρας.

Η δωρεά αυτή αποτελεί, επίσης, μια μικρή οικονομική συμβολή του οργανισμού στις άπορες πολύτεκνες οικογένειες προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα πολλαπλά έξοδα που απαιτούν οι σπουδές των παιδιών τους.