«Μελωδιστές – Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο» στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών «Μελωδιστές – Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο» στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στις 21:30, στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών και στο πλαίσιο της «Ανοιχτής Σκηνής», οι «Μελωδιστές» θα παρουσιάσουν μια συναυλία – αφιέρωμα στο σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο.

Από το «Σταυρό του Νότου» μέχρι τον «Άμλετ της Σελήνης» οι «Μελωδιστές» επιχειρούν μια μουσική αναδρομή στις σημαντικές στιγμές τόσο του συνθέτη, όσο και της ίδιας της ελληνικής μουσικής.

Τραγούδια σε ποίηση και στίχους των Νίκου Καββαδία, Μάνου Ελευθερίου, Άλκη Αλκαίου μέχρι των νεώτερων Λίνα Νικολακόπουλου, Οδυσσέα Ιωάννου και Λάκη Λαζόπουλου.

Τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει οι Γιάννης Κούτρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χάρις Αλέξιου, Γιώργος Νταλάρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη κ.ά.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στα τραγούδια που ερμήνευσαν οι αξέχαστοι Δημήτρης Μητροπάνος και Διονύσης Θεοδόσης.

Τη μουσική ομάδα διδάσκει και διευθύνει ο Πέτρος Μαυρόπουλος.

Η «Ανοιχτή Σκηνή» είναι μια ενότητα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες και σχήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σ’ ένα ευρύτερο κοινό. Η είσοδος σ’ αυτές τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό

 Ώρα έναρξης: 21:30