«Ο Γάμος» με την Άννα Βαγενά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» του δήμου Αγιάς  «Ο Γάμος» με την Άννα Βαγενά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» του δήμου Αγιάς

*Του Γιώργου Σκάθαρου

Μία από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις του περασμένου χειμώνα, τον «Γάμο» της Βάσας Σολωμού Ξανθάκη, θα παρουσιάσει η Άννα Βαγενά στο ανοιχτό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρυσαλλίδα» της Αγιάς, την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 στις 9:00 μμ.

«Ο Γάμος» είναι η ιστορία μιας απλής γυναίκας από τα Αμπελάκια, της Λενάκη, μιας χωριάτισσας που σήκωσε στους ώμους τη μοίρα της και συγχρόνως τη μοίρα πολλών γυναικών. Έζησε τη βαναυσότητα ενός αλκοολικού πατέρα, είδε την αγάπη του άνδρα της να μεταμορφώνεται σε περιφρόνηση, όταν άρχισε να γεννάει κωφάλαλα παιδιά εξαιτίας της βαριάς κληρονομικότητας του αλκοολικού πατέρα της και πάλεψε με νύχια και δόντια, σε μια κοινωνία που δεν δέχεται εύκολα την αναπηρία.

Θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία και ερμηνεία: Άννα Βαγενά

Η παράσταση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, την Κοινωφελή Επιχείρηση “ΚΑΛΥΨΩ”, την Τοπική Κοινότητα Μεταξοχωρίου και την κα. Άννα Βαγενά.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.