Μέχρι το 2017 συνεχίζουν μαζί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ & ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗΜέχρι το 2017 συνεχίζουν μαζί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ & ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ

Στο σταυροδρόμι του αθλητισμού και της εκπαίδευσης έδωσαν ραντεβού και ανανέωσαν την συνεργασία του η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν 2015-2016 και 2016-2017, θα είναι ο Αποκλειστικός Συνεργάτης Εκπαίδευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, παρέχοντας υποτροφίες & ειδικές προσφορές στους αθλητές των, τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, να συμμετέχουν σε ειδικά projects, με στόχο την απόκτηση βιωματικών εμπειριών, σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες. Επίσης, σπουδαστές και απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, από τις ειδικότητες Δημοσιογραφίας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Marketing, Β. Φυσικοθεραπείας κα, θα απασχοληθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη μορφή πρακτικής άσκησης.

Με την ανανέωση της αυτής της κορυφαίας συμμαχίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το σαφή προσανατολισμό του στη σύναψη ουσιαστικών συνεργασιών, που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση στους σπουδαστές του.

…ο Αθλητισμός είναι θέμα Παιδείας!