Συνεχίζουν μαζί ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» & ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ!Συνεχίζουν μαζί ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» & ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ!

Στο πλαίσιο της πολύ επιτυχημένης διεξαγωγής του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», η διοργανώτρια αρχή και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προχώρησαν στην ανανέωση και ενδυνάμωση της αποκλειστικής συνεργασίας τους για τις επόμενες διοργανώσεις. 

Αδιαμφισβήτητα, ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», θεωρήθηκε ο πλέον επιτυχημένος όλων, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα θεσμό με μοναδικά χαρακτηριστικά, μια γιορτή για όλους ανεξαιρέτως, που μεγαλώνει κάθε χρόνο και αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός της χρονιάς για τη Βόρεια Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας, συμφωνήθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ να είναι αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης για την διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 και του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2016.

Οι δύο αυτές μεγάλες διοργανώσεις, αναγνωρίζονται επισήμως από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων δρόμων «AIMS», εντάσσεται ανελλιπώς στο ετήσιο επίσημο διεθνές καλεντάρι του, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού «ΕΑΑ», την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου «IAAF», καθώς και από την Εθνική Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού «Σ.Ε.Γ.Α.Σ». Παράλληλα υποστηρίζει και υποστηρίζεται από 46 ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς, από όλους τους επίσημους πολιτειακούς θεσμικούς φορείς και πλήθος εθελοντικών φορέων, καθώς επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Η ανανέωση της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κυρίου Δρόσου Χριστόπουλου, Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» & του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του κυρίου Άκη Βαλογιάννη, Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

*photo: Από αριστερά ο κ. Δρόσος Χριστόπουλος Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» & του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και ο κ. Άκης Βαλογιάννης, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Info:

Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 200360 | www.atgm.gr | [email protected]

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

T. 2310 552406 | www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net