«Παραμύθια της Άνοιξης» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου«Παραμύθια της Άνοιξης» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στις 6.30 το απόγευμα, ανυπόμονοι ήρωες παραμυθιών θα περιμένουν να γνωρίσουν καινούριους φίλους στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου.

Η πρόσκληση αφορά αυστηρά και μόνο παιδιά από 8 έως και 12 χρόνων. Οι ήρωες, που δεν κρατιούνται από τώρα, έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και είναι βέβαιοι πως όχι μόνο θα γίνουν καρδιακοί φίλοι με τα παιδιά, που θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά και πως θα τα βοηθήσουν να αρχίσουν να καταλαβαίνουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους.

Χαμογελαστά ή κατσούφικα, δραστήρια ή τεμπέλικα, ευγενικά ή απότομα παιδιά, όλα είναι καλοδεχούμενα στη μικρή μαγική εσπερίδα. Εκείνο το απόγευμα μπορεί να ζήσουν μια μικρή, παραμυθένια περιπέτεια που σίγουρα θα αλλάξει κάτι μέσα τους! 

Τη γνωριμία των παιδιών και των ηρώων των παραμυθιών και διάφορα άλλα στη συνέχεια (που δεν τα μαρτυράμε) ανέλαβαν να κάνουν οι συγγραφείς, εκπαιδευτικοί και παραμυθούδες Ζωή Καραγεωργίου και Ρία Φελεκίδου.

Με προεγγραφή

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Νικάνορος 3, τηλ. 2310 324666