Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν σε παν. μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκουςΕκδήλωση βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον παν. μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους: “Ένας πλανήτης, μια ευκαιρία”

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών ταινιών που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

Ο διαγωνισμός οργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και τη Δημόσια Τηλεόραση ΝΕΡΙΤ και απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών.

Θα παραστούν μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα με σκοπό να παραλάβουν τα βραβεία τους και να παρουσιάσουν τις ταινίες μικρού μήκους που δημιούργησαν.

Τις κορυφαίες διακρίσεις θα απονείμουν στους μαθητές ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Τάσος Κουράκης.

Χώρος εκδήλωσης: Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κεντρική αίθουσα

Ημερομηνία και ώρα εκδήλωσης: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, ώρα 12:00 μ.μ.