Παρουσίαση του βιβλίου «Έρωτας και αλάτι» της Στέλλας Καλλέ Παρουσίαση του βιβλίου «Έρωτας και αλάτι» της Στέλλας Καλλέ

Ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία προσκαλεί το φιλαναγνωστικό κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Καλλέ με τίτλο: «Έρωτας και αλάτι».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, ώρα 19:30 στο Art House (Βεροίας 3, Θεσσαλονίκη) με Ομιλητές τους:

Κυριακή Τσολάκη Δημοσιογράφος/Υπεύθυνη Πολιτιστικού ρεπορτάζ εφημερίδας «Μακεδονία»,

Κωστή Ζαφειράκη, Δημοσιογράφο,

Κώστα Γιάντσιο, Διευθυντή σύνταξη στο biscotto 2310 life guide.

Τη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα θα κάνει ο Σπύρος Κουζέλης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περίληψη: Τριάντα μικρές ιστορίες. Ιστορίες με αρχή ή ιστορίες με τέλος. Ποτέ όμως και με τα δύο. Ιστορίες τόπων, συναισθημάτων, αναμνήσεων. Ιστορίες που μπερδεύουν στη σκέψη το παρόν με το παρελθόν και κρατάνε μαγιά για το μέλλον. Ιστορίες από μυρωδιές που οδηγούν ακόμη τα βήματα μου στα στενά δρομάκια της μνήμης από την παιδική μου ηλικία ως σήμερα. Ιστορίες από γεύσεις που αφήνουν μιαν ανάμεικτη αίσθηση πικραμύγδαλου και αλατοπίπερου στον ουρανίσκο. Μα κυρίως ιστορίες ανθρώπων, κοντινών ή μακρινών, που ζουν με διάφορους τρόπους συνεχώς μέσα μου. Ιστορίες αλατισμένες με έρωτα. Έρωτας γλυκός ή έρωτας πικρός και ξινός; Τελικά το αλάτι θα νοστιμίσει τον έρωτα ή θα επουλώσει όλες τις ανοιχτές πληγές; Ιστορίες με κομμάτια όλων των ανθρώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αγαπώ.