Το βιβλίο «Η κατάρα του άγνωστου Φαραώ» του Χ. Κατιάκου στο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία – Ανατόλια Το βιβλίο «Η κατάρα του άγνωστου Φαραώ» του Χ. Κατιάκου στο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία – Ανατόλια

Ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κονιδάρη παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Χρήστου Κατιάκου με τίτλο: «Η κατάρα του άγνωστου Φαραώ» (εκδόσεις Κονιδάρη).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/03/2015, ώρα 19.00 στο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία – Ανατόλια (Δημητρίου Γούναρη 39, Καμάρα)

Ομιλητές: Στέλιος Συμεωνίδης (πρώην Δήμαρχος Πεύκων Θεσσαλονίκης, επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μπάσκετ),

Βαρβάρα Ψαροπούλου (Φιλόλογος καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης) και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί:

Κωνσταντίνος Ζήνδρος και Θεμιστοκλής Κασιμίδης των θεατρικών ομάδων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά, ο μουσικός Γεώργιος Κατιάκος

Περίληψη: Ιστορικό μυθιστόρημα. Στην Αίγυπτο της 6ης Δυναστείας, η δολοφονία του Φαραώ σχεδιάζεται με μεγάλη ακρίβεια από τον σφετεριστή του Θρόνου, που είναι ένας άνθρωπος της αυλής. Η επιτυχία του εγχειρήματος, αποδεικνύεται μια πολύ εύκολη υπόθεση.  Το λουτρό του αίματος ουσιαστικά αποφεύγεται, αφού όλοι οι άνθρωποι της αυλής εκτός από την προσωπική φρουρά, αναγκάζονται να υποταχτούν στο νέο ηγεμόνα-Θεό.