Συνάντηση της Αν. Υπουργού Τουρισμού με τη διοίκηση του ΕΟΤ και υπηρεσιακούς παράγοντεςΣυνάντηση της Αν. Υπουργού Τουρισμού με τη διοίκηση του ΕΟΤ και υπηρεσιακούς παράγοντες

Με τη διοίκηση του ΕΟΤ  συναντήθηκε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η Αν. Υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά η οποία επισκέφθηκε τον ΕΟΤ και είχε πολύωρη ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Π. Λειβαδά, τον πρόεδρο του ΕΟΤ Χρ. Πάλλη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης η υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε όλους τους ορόφους του Οργανισμού και χαιρέτησε τους εργαζόμενους οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της.

Από την πλευρά της η κα υπουργός κάλεσε τους εργαζόμενους να εντείνουν τις προσπάθειες τους και τους  ζήτησε επίσης να έχουν μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία.

Παράλληλα, κάλεσε στο γραφείο της, τους γενικούς διευθυντές, τους διευθυντές και τους τμηματάρχες του Υπουργείου προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα η κυρία Κουντουρά τόνισε προς όλους ότι τους θεωρεί άμεσους συνεργάτες της και επισήμανε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Καθόρισε τις προτεραιότητες που υπάρχουν και ζήτησε την συνεργασία όλων για την καλύτερη λειτουργία του υπουργείου, προς όφελος του τουρισμού και κατ΄ επέκταση της ελληνικής οικονομίας.