Υπουργείο Παιδείας: Ενημέρωση για ατύχημα μαθητή στο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιάς ΛέσβουΥπουργείο Παιδείας: Ενημέρωση για ατύχημα μαθητή στο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιάς Λέσβου

Σε ενημέρωση για το ατύχημα μαθητή στο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιάς Λέσβου προέβη το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας & Θρησκευμάτων:

«Σχετικά με το ατύχημα που συνέβη σε μαθητή στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλαγιάς Λέσβου, σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν εντολής μας, επισκέφτηκαν αμέσως το Δημοτικό Σχολείο ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και Συντονιστής Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου καθώς και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, προκειμένου να μας ενημερώσουν σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος.

Επιπλέον, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου δόθηκε εντολή προς την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου να διενεργήσει έρευνα για τις τυχόν ευθύνες».