Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Κ.Ε.ΔΗ.Θ.: από 21-29/1 οι αιτήσειςΜαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Κ.Ε.ΔΗ.Θ.: από 21-29/1 οι αιτήσεις

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για την απόκτηση πιστοποιητικού των τριών ενοτήτων (επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου) διοργανώνει η Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα:

Από την Τετάρτη 21 έως και την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον 28ο κύκλο διδασκαλίας μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για την απόκτηση πιστοποιητικού των τριών ενοτήτων (επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου) αναγνωρισμένων από το ελληνικό δημόσιο για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και από την αγορά εργασίας, που πραγματοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης – Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) από τις  10:00 έως και τις 14:00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 36 ωρών, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 και το  κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 110 ευρώ.

Στο παραπάνω κόστος συμπεριλαμβάνονται:

  • Τα έξοδα κατευθυνόμενης εκπαίδευσης με εισηγητή/ρια απόφοιτο/η ΑΕΙ
  • Η διάθεση εκπαιδευτικού εγχειριδίου και
  • Τα έξοδα των εξετάσεων (κάρτα εγγραφής, εξέταση και επανεξέταση ανά ενότητα, έκδοση πιστοποιητικού)

             Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • 2 φωτοτυπίες ταυτότητας
  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από το πρωτόκολλο κατάθεσης των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.