Ξεκινάει η Α’ περίοδος του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στη ΘεσσαλονίκηΞεκινάει η Α’ περίοδος του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινάει αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου η περίοδος Α’ εξαμήνου για το 2015 του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη δομή λειτουργεί από το 2010 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “ΑΚΜΕ Κοινωνικό Παντοπωλείο”, τελεί υπό την αιγίδα της εταιρίας γενικού εμπορίου “Μαρινόπουλος Α.Ε.” και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124, 

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» παρέχει δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού και παιχνίδια σε  οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Κάθε εξάμηνο εξυπηρετούνται 200 άπορες οικογένειες, με την επίδειξη ειδικής κάρτας. Από αύριο θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα οι νέοι δικαιούχοι, οι αιτήσεις των οποίων έγιναν δεκτές από το Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά από σχετική ανακοίνωση που προηγήθηκε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.