Περισσότεροι από 4 τόνοι οπωροκηπευτικών διανεμήθηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες του ΠειραιάΠερισσότεροι από 4 τόνοι οπωροκηπευτικών διανεμήθηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες του Πειραιά

Τέσσερις και πλέον τόνοι οπωροκηπευτικών διανεμήθηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες του Πειραιά που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα από την Α΄ και την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, μετά από χορηγία των Προέδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων της Α΄ και Β΄ Λαϊκής Αγοράς και του Προέδρου του Συλλόγου Παραγωγών της Α΄ Λαϊκής Αγοράς.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτα Γκόλφη, διανεμήθηκαν περισσότεροι από 2 τόνοι οπωροκηπευτικών σε 200 αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Πειραιά στο χώρο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας. Στη διανομή συμμετείχαν Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ενώ προσφέρθηκαν επιπλέον 250 κιλά για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων.

Επίσης η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας διένειμε πάνω από 2 τόνους οπωροκηπευτικά σε 240 πολύτεκνες οικογένειες της πόλης.