Συναυλία των «Onirama» για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα και Στέγες του ΠειραιάΣυναυλία των «Onirama» για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα και Στέγες του Πειραιά

Συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος «Onirama» πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα και Στέγες της πόλης. Η συναυλία διοργανώθηκε από το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά.

Περισσότερα από 500 παιδιά βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα με τις μουσικές των «Onirama» αλλά και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από  το Εργαστήρι μουσικής των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν πολλές εκπλήξεις καθώς ο Αϊ Βασίλης μοίρασε σε όλα τα παιδιά παιχνίδια, μπαλόνια, σοκολάτες κ.α.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς Δήμου Πειραιά, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης, o Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Αντώνης Νικοπολίδης κ.α.