Οκτώ τόνοι τροφίμων συγκεντρώθηκαν για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας ΠολιτώνΟκτώ τόνοι τροφίμων συγκεντρώθηκαν για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Εξαιρετικά σημαντικός για το έργο κοινωνικής στήριξης του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων είναι ο απολογισμός της πρωτοβουλίας  “Νοιάζομαι  – Μοιράζομαι”, του τηλεοπτικού σταθμούMEGA, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος, που αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους, χιλιάδες πολίτες.

Συγκεντρώθηκαν 8 τόνοι τροφίμων, μεταξύ των οποίων 6 τόνοι τροφίμων μακράς διάρκειας, περίπου 430 κιλά λάδι και 1,6 τόνος γάλα, που ήδη βρίσκονται στους αποθηκευτικούς χώρους του Κόμβου Αλληλοβοήθειας, στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης.

«Είναι η τρίτη χρονιά που γίνεται το “Νοιάζομαι-Μοιράζομαι”. Ως δήμαρχος των  Αθηναίων αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση που έδειξαν καθώς και το MEGA για τη συμβολή του που το καθιστά έναν από τους κύριους υποστηρικτές του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, ο οποίος υποστηρίζει 6.150 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

“Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων δέχεται καθημερινά (9πμ – 5μμ) προσφορές,  καθώς και ανάγκες πολιτών, στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 15422” σημείωσε η κυρία Ελένη Κατσούλη, πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α), που εποπτεύει τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών.

Πολύτιμη, για την επιτυχία της πρωτοβουλίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, αποδείχθηκε η συνδρομή της εταιρίας “Μαρινόπουλος ΑΕ”, που στηρίζοντας σταθερά τις κοινωνικές δράσεις του δήμου Αθηναίων, διέθεσε δυο φορτηγά αυτοκίνητα για τη μεταφορά των αγαθών.