Πωλητήριο Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου: Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώραΠωλητήριο Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου: Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα

Στο Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου θα βρείτε περισσότερα από 600 διαφορετικά προϊόντα, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτογραφίες, γούρια, press papier, πολλά χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι (κηροπήγια, βάζα, ορθοστάτες, door stop, σουβέρ, sous plat, κανάτες, κούπες) αλλά και πολλά t-shirts με διαφορετικά prints. Παιχνίδια, όπως παζλ και σβούρες, λούτρινα αρκουδάκια, είδη γραφής και ζωγραφικής, αξεσουάρ όπως κονκάρδες, βραχιόλια-μενταγιόν και μπρελόκ, τσάντες, σακίδια, βιβλία, πολλά είδη που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας, και μια σειρά λουριών για τους τετράποδους φίλους σας!

Καθημερινά σας περιμένουν προσφορές και εκπλήξεις για τα δώρα των Χριστουγέννων, πάντα με έντονη γιορτινή διάθεση. Αναζητήστε τα σημεία του Πωλητηρίου και κερδίστε εκπτώσεις σε προϊόντα. 

Πηγή δημιουργίας για το Πωλητήριο αποτέλεσε το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Όλα τα αντικείμενα, από τα κοσμήματα μέχρι τα σημειωματάρια και τις κασετίνες, συνδέονται με την ιστορία και την αισθητική αυτού του τόσο αναγνωρίσιμου τοπωνυμίου της Αθήνας, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ώρες λειτουργίας Πωλητηρίου στο “The Christmas Factory”

Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2015 το Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου σας περιμένει στο “The Christmas Factory” καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ.

Ώρες λειτουργίας του Πωλητηρίου

Χειμερινό ωράριο, ισχύει από το μήνα Οκτώβρη του 2014:

Δευτέρα: κλειστά

Τεχνόπολη: Πειραιώς 100, Γκάζι