Συμμετοχή του ΥΠΠΟΑ στην έκθεση WOMEX (WORLD MUSIC EXPO) Santiago de Compostela, ΙσπανίαΣυμμετοχή του ΥΠΠΟΑ στην έκθεση WOMEX (WORLD MUSIC EXPO) Santiago de Compostela, Ισπανία

Στη Διεθνή Έκθεση Μουσικής World, WOMEX, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 26 Οκτωβρίου στο Santiago de Compostela της Ισπανίας συμμετέχει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με περίπτερο. 

Πέρυσι η αντίστοιχη έκθεση, στην οποία συναντώνται και συνάπτουν συμφωνίες συνεργασίας παραγωγοί και καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής και του τραγουδιού με εθνικές ρίζες και ποικίλες επιδράσεις απ’ όλο τον κόσμο, είχε γίνει στο Κάρντιφ της Ουαλίας. 

Το ελληνικό περίπτερο θα στεγάσει τους Έλληνες συμμετέχοντες που θα θελήσουν να προβάλουν εκεί το έργο τους και να συζητήσουν επαγγελματικές συνεργασίες με τους επισκέπτες της έκθεσης. Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην Έκθεση υπάρχει η δυνατότητα να παρουσιαστεί και να διανεμηθεί υλικό προβολής του έργου τους από τους υπεύθυνους του περιπτέρου. Το υλικό αυτό πρέπει να σταλεί έτσι ώστε να φτάσει την 22 Οκτωβρίου 2014 -και όχι νωρίτερα- στην ακόλουθη διεύθυνση: 

WOMEX 14 – TRADE FAIR 
Stand No: 254 
Ministry of Culture and Sports- GREECE 
Fundacion Cidade da Cultura 
Museo Cemtro Gaias 
Monte Gaias s/n 15705 
Santiago de Compostela Spain 

Η αναγραφή των στοιχείων του αποστολέα (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, κτλ) είναι απαραίτητη. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν μέσω e-mail για το υλικό που θα αποστείλουν εφόσον η παρουσίασή τους στο περίπτερο θα γίνει από τα στελέχη του ΥΠΠΟΑ. 

Για συνεργασία με το ΥΠΠΟΑ 

Γενική Διεύθυνση Σύγχρονου Πολιτισμού/Μπούμη Γεωργία 2108201776, [email protected] 
Διεύθυνση Μουσικής/ Λιβά Πόλυ 2108201739, [email protected]