Αφιερωμένη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα η πρεμιέρα του «Οσκαρ»Αφιερωμένη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα η πρεμιέρα του «Οσκαρ»

Αφιερωμένη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα θα είναι η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οσκαρ». Αντί εισιτηρίου, οι θεατές της παράστασης καλούνται να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, ενισχύοντας τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα με το ποσό της επιλογής τους.

«Ευχαριστούμε θερμά τον σκηνοθέτη Μπάμπη Κλαλιώτη και τους συντελεστές της παράστασης καθώς και το θέατρο Έλυζε για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, που αποδεικνύει ότι ανθρωπισμός και πολιτισμός είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες» δήλωσε η Μαριέττα Προβοπούλου, Γενική Διευθύντρια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

O Όσκαρ είναι ένας μεγάλος αγωνιστής που κρύβεται στη καρδιά κάθε ανθρώπου που υποφέρει.

Δεν έχει φύλο,δεν έχει ηλικία ,δεν έχει χρώμα …Γιατί η ζωή είναι μία και έχουν όλοι δικαίωμα να τη ζήσουν με αξιοπρέπεια. Ας βοηθήσουμε τους Όσκαρ όλου του κόσμου …Μπορούν και πρέπει να νικήσουν.

Λίγα Λόγια για την παράσταση 

ΟΣΚΑΡ του Ερικ Εμάνουελ Σμιτ

Μια τρυφερή προσέγγιση μιας τραγικής ιστορίας που κατορθώνει μέσα από το χιούμορ την απλότητα και τη καθαρότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων να προσεγγίζει λυτρωτικά το θεατή. 

Ο Οσκαρ είναι ένα δεκάχρονο παιδί, άρρωστο στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου. Κοντά του η γιαγιά Ρόζ, όπως τη φωνάζει ο Όσκαρ, του κρατά συντροφιά και τον παροτρύνει να γράψει γράμμα στο Θεό. Μια καταπληκτική ιδέα της θα αλλάξει τη ζωή και των δύο…

Στο ρόλο της Ροζ η Νατάσα Τσακαρισιάνου και στο ρόλο του Οσκαρ ο Κώστας Καραμουσάλης. 

Ελεύθερη απόδοση –Σκηνοθεσία : Μπάμπης Κλαλιώτης 

Παίζουν επίσης

Σάββας Χρήστος

Στρακαντούνα Βάσω

Σταματίου Ειρήνη

Σαμαριτάκης Βσίλης

Σκύλαρη Στέθυ

Βοηθός σκηνοθέτη: Σταματίου Ειρήνη

Σκηνικά: Βολίδη Δέσποινα

Κοστούμια: Καλημέρη Γιούλη

Φωτισμός: Βασιλόπουλος Νύσος

Χορογραφίες: Σκύλαρη Στέθυ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ :Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014,ώρα :21:00

ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ

 Νυμφαίου 12,Ιλίσια

 Τηλ.: 2107771766.

Παραστάσεις :

Σάββατο 21:00, Κυριακή 19:00,Δευτέρα 20:00