Εκδήλωση «Kids Athletics» στο Παναθηναϊκό ΣτάδιοΕκδήλωση «Kids Athletics» στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γ. Ανδριανού, του Γ.Γ. Διά Βίου Μάθησης κ. Δ. Τσιρώνη, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπ. Καπράλου, του Διευθυντή Φυσικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ κ. Στ. Δασκαλάκη, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Δ. Γκίνη, Ολυμπιονικών, πρωταθλητών και με τη συμμετοχή μαθητών πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο οι αθλητικές εκδηλώσεις «Kids Athletics» και «Αγαπώ τον Αθλητισμό» στο πλαίσιο του Προγράμματος του Κοινωνικού Σχολείου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον ΣΕΓΑΣ και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Οι 1000 μαθητές από σχολεία της Αττικής συμμετείχαν σε βασικές δραστηριότητες εξοικείωσης με τα αγωνίσματα στίβου, την καλαθοσφαίριση και την πετοσφαίριση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Ολυμπιονίκες Ν. Συρανίδης, Β. Κοζομπόλη, Α. Καραπατάκη, Κ. Τσατσαρής, Β. Αρβανίτη, Ι. Μπουζίου και οι Πρωταθλητές Σ. Κλιγκοπούλου, Α.Τσώνης, Θ. Ιακωβίδου, , Π. Χαραμής, Θ. Κωστοπούλου, Μ. Σωτηρίου, Ζ. Γιαννέλου, Μ.Σωτηρίου, Β.Νάστας, Π.Ρομπότσης, Κ.Τσιγκάρης, Α. Λεμονής, Θ. Σιούζιος, Β. Μιτάκης, Ε. Πλατάνα και Ε. Παλαιολόγου.