Θωμαΐδης, Νικολούδης και Κολοβός στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών Θωμαΐδης, Νικολούδης και Κολοβός στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Mια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια των Ελλήνων  ποιητών και  συνθετών με τους δημιουργούς Κώστα Θωμαΐδη, Δημήτρη Νικολούδη και Χρήστο Κολοβό φιλοξενεί το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την Πέμπτη 28 Αυγούστου. Η ξεχωριστή συναυλία βασίζεται στον λόγο των ποιητών, της μουσικής, των μεγάλων συνθετών, στα τραγούδια της παράδοσης και των σύγχρονων τραγουδοποιών, καθώς και τραγούδια από τις δισκογραφικές δουλειές των τριών καλλιτεχνών.

Ο Κώστας Θωμαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική και το θέατρο. Ως τραγουδιστής έχει ηχογραφήσει πολλούς δίσκους και έχει δώσει συναυλίες στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες. Η αγάπη του για το θέατρο τον έκανε να γράψει μουσική σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μερικές από τις οποίες ήταν για παιδιά. Σήμερα παράλληλα με τη σύνθεση και το τραγούδι διδάσκει φωνητική και είναι ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο Δημήτρης Νικολούδης παρουσιάζεται στην δισκογραφία με τραγούδια του Ντίνου Χριστιανόπουλου, συνεχίζει με τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ενώ ακολουθούν και άλλες δουλειές που στηρίζονται στον ποιητικό λόγο, όπως η πρόσφατη «Πανσέληνο βλέμμα» σε μουσική Πάρι Παρασχόπουλου και ποίηση Σταύρου Ζαφειρίου.

Ο Χρήστος Κολοβός πρωτοεμφανίζεται στην δισκογραφία κατόπιν προτροπής του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος ήταν και παραγωγός του πρώτου του δίσκου. Στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά συμμετέχουν οι: Γιάννης Κούτρας, Κώστας Θωμαΐδης, Δημήτρης Νικολούδης, καθώς και ο Θάνος Μικρούτσικος.

Τιμές εισιτηρίων:

Φοιτητές/άνεργοι/πολύτεκνοι/ΑΜΕΑ: 7€

Κανονικό: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:

Ταμείο Μονής Λαζαριστών

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2014

Κολοκοτρώνη 21, 564 30 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη

Τ 2310 589.200

F2310 651.099

Ε[email protected]