Ο Παντελής Θαλασσινός και «Το καλό συναπάντημα» 10 Σεπτεμβρίου στη ΘεσσαλονίκηΟ Παντελής Θαλασσινός και «Το καλό συναπάντημα» 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη 

Τη Μονή Λαζαριστών, διάλεξε ο Παντελής Θαλασσινός για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Καλεσμένοι του, τραγουδιστές και μουσικοί, που ο ίδιος ονομάζει “ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ”, γιατί όπως λέει και ο ίδιος: “όταν συναντιέται στη σκηνή με μια τέτοια παρέα, γεμίζει ο χώρος, με όμορφα τραγούδια, αρώματα, αναμνήσεις, συναισθήματα, αξιοπρέπεια, και η χαρά τους ξεπερνά την υψικάμινο”.

Ο Παντελής Θαλασσινός θα παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες όπως: Τα Σμυρναϊκά τραγούδια, Ανάθεμα σε, Καράβια Χιώτικα, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Δεν φταίω εγώ που Μεγαλώνω, Τυφλές Ελπίδες, ‘Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε’… τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Τέλος, η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η μουσική συνάντηση που φέρνει στη σκηνή έναν μεγάλο ερμηνευτή και μουσικό με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες, που ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό στίγμα στο τραγούδι. 

Ο Παντελής Θαλασσινός και το « Καλό Συναπάντημα » θα μας παρασύρουν με την μουσική και το κέφι τους σε νησιώτικους, λαϊκούς και εντέχνους ρυθμούς . . . η συνέχεια επί σκηνή! 

Η συναυλία την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στην «Μονή Λαζαριστών» δεν θα είναι μια απλή συναυλία, αλλά μια μεγάλη συνάντηση, μια συνάντηση του Παντελή με όλους όσους έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα, μια βραδιά για να τιμήσει τις έως τώρα συνεργασίες του. 

Συμμετέχουν φιλικά:

Γιώτα Νέγκα

Γεράσιμος Ανδρεάτος

Γιώργος Καζαντζής

Γιάννης Νικολάου – (…Λαθρεπιβάτης)

Σταμάτης Χατζηευσταθίου

Και η Νάνα Μπινοπούλου

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι

Δημήτρης Γάσιας, βιολί,

Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά,

Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάιντες – τσαμπούνες,

Γιάννης Μπελώνης πιάνο-πλήκτρα,

Γιάννης Πλαγιανάκος, Κοντραμπάσο 

Στον ήχο θα βρίσκονται οι: Γιώργος Καρυώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας

Φωτισμοί: Διαμαντής Μυλωνάς 

Τιμές Εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 ευρώ (τα πρώτα 250 εισιτήρια) – Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 12 ευρώ.
Ταμείο: 15 ευρώ

Ώρα έναρξης: 20:30

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2014

Κολοκοτρώνη 21, 564 30 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

Τ 2310 589.200

F2310 651.099

Ε[email protected]